חייגו: 050-262-68-89
חפש

 דג ים איטלקי

מצרכים:
  • 600 גרם דג ים (מוסר, פלמידה) חתוך בצורת סטייק
  • 100 גרם בצל לבן
  • 1 צ'ילי ירוק
  • 25 גרם שום
  • 150 גרם עגבניות
  • 50 מ"ל יין לבן יבש
  • 100 גרם קוסקוס דק (אינסטנט)
  • 3 עלי בציליקום קצוצים גס
  • 1.5 כפות אורגנו
  • 30 מ"ל שמן זית
  • 4 גבעולי פטרוזיליה
  • 4 גבעולי כוסברה (לקישוט)
  • מים
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:
  • תותכים בצל ועגבניות לקוביות בגודל ס"מ. קוצצים את השום.
  • חותכים אץ הצ'ילי לטבעות דקות.
  • מניחים בקערה לפי הסדר: שמן זית, בצל, שום, צ'ילי, בזיליקום, אורגנו, פטרוזיליה, עגבניות, יין, דגים, מלח ופלפל שחור.
  • מוסיפים מים עד לכיסוי הדג.
  • מוסיפים את הקוסקוס מסביב לדגים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- " Pro " בעזרת לחצן ה-" ."Menu
  • מכוונים 30 דקות בעזרת לחצן ה- " MIN " וה- " HR ", מכוונים ל º100 מעלות בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- " Start " עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים עם כוסברה.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי