חייגו: 050-262-68-89
חפש

 גולש בסגנון יווני

מצרכים:
  • 700 גרם בשר בקר (כתף)
  • 200 גרם בצלים
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 2 גרם שום
  • 3 עגבניות מרוסקות
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 3 כפות רכז רימונים
  • 200 מ"ל יין אדום יבש
  • 70 מ"ל שמן זית
  • חצי כפית כמון
  • 2 גבעולי כוסברה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חותכים את הבשר והבצלים לקוביות בגודל 1.5-2 ס”מ.
  • מוציאים את הגרעינים מהפלפל החריף ואז קוצצים אותו ואת השום.
  • מכניסים לקערה את הבשר והבצלים, מוסיפים שמן זית, כמון, רכז רימונים, כוסברה מלח ופלפל שחור.
  • מערבבים היטב וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Stew ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים לשעתיים בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. שעה לפני סיום התוכנית, מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, שום, ויין ומערבבים היטב. סוגרים את המכסה ומבשלים עד לסיום התוכנית.
  • בכדי לסיים את פעולת ה-"שמור חם" )' Warm '( לוחצים על לחצן ה- '/ Warm
  • Cancel ' לחיצה ארוכה עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי