חייגו: 050-262-68-89
חפש

 בורגול עם דלורית


מרכיבים:
  • בצל לבן חתוך לקוביות
  • דלורית בינונית חתוכה לקוביות
  • 2 כוסות בורגול עבה שטוף היטב
  • כף שמן זית
  • 4.5 כוסות מים חמים
  • מלח פלפל
  •  אבקת מרק עוף
אופן הכנה:
  • שמים בסיר שמן זית בצל ודלורית מכוונים על טיגון ל5 דקות
  • מוסיפים את הבורגול  מלח פלפל וא.מרק מערבבים היטב
  • מוסיפים מים חמים.
  • בוחרים תוכנית pro למשך 30 דקות על 160 מעלות.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
מאת נעמה קרבט
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי