חייגו: 050-262-68-89
חפש

 אורז וזיתים

מצרכים:
  • 200 גרם אורז
  • 130 גרם גזרים
  • 4 גרם שום
  • 50 גרם זיתים
  • 3 גבעולי שמיר קצוצים
  • 20 מ"ל שמן זית
  • 270 מ"ל מים
  • מלח ופלפל שחור
  •  

אופן הכנה:
  • שוטפים את האורז במים זורמים עד לקבלת מים צלולים.
  • מגרדים שום וגזר בחורים הגדולים במגררת.
  • חותכים את הבצלים לקוביות בגודל 0.5 ס"מ ואת הזיתים לחצאים.
  • מכניסים לקערה את המצרכים, מוסיפים מים, מלח, ופלפל שחור.
  • מערבבים, משטחים עם מרית וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Cooking ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 25 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי