חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 תפו"א ירושלמי

תפו"א ירושלמי, גזר ופטריות.
הכנה במכשיר המולטי קוקר של איזי קוק.
  • 450 גרם תפו"א ירושלמים מקולפים חתוכים שווה. 
  • גזר חתוך לפרוסות 
  • בצל חתוך לקוביות 
  • 3 שיני שום כתושות
  • פטריות טריות פרוסות 
  • תיבול: מלח פלפל שחור( שמתי מקאלף), כורכום, שמן, מעט אבקת מרק, פטרוזיליה יבשה,  כף שבבי בצל מטוגן, מים רותחים.
  • לטגן בתכנית טיגון את תפוחי האדמה, הגזר והבצל עם 3 כפות שמן וכפית כורכום כ7 דקות, לערבב ולהוסיף שום כתוש ופטריות, סוגרים את המכסה, ומטגנים לעוד כ3 דקות .
  • מוסיפים מים רותחים ותבלינים, עד יכסו את המרכיבים, ומבשלים  140 מעלות עד לריכוך. 
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.
בתאבון.
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*