חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 תבשיל תפו״א, בשר, בטטות, ערמונים ובורגול חום לבן

תבשיל תפו״א, בשר, בטטות, ערמונים ובורגול חום לבן בשקית קוקי באיזי קוק 

מרכיבים:
תבשיל:
  • קוביות בשר שבישלתי מראש
  • תפו״א בינוניים  שלמים מקולפים 
  • בטטות  קטנות מקולפות שלמות 
  • 2 כפות שמן
  • תיבול:מלח, פלפל מקאלף( משדרג), כפית פפריקה, כפית אבקת מרק, 3, כפות שבבי בצל מטוגן מעט פיטרוזיליה  יבשה, קורט  שום גבישי   
  • 2.5-3 כוסות מים רותחים

בורגול :
  • 3/4 כוס בורגול  חום
  • 1/4 כוס בורגול לבן
  • להשרות במים רותחים עד לספיגה
  • לשטוף ולסנן
  • תיבול:מלח, פלפל מקאלף מעט קינמון, 3 כפות שבבי בצל מטוגן, 1/2 כפית אבקת מרק, כפית סילאן, כף שמן, מעט פפריקה
  • 2 כפות מים

אופן הכנה לבורגול:
לערבב את כל המרכיבים ולהעביר לשקית קוקי

אופן הכנה לתבשיל:
  • להוסיף 2 כפות שמן ואת קוביות  הבשר המבושל.
  • להוסיף תפו״א, בטטות וערמונים (אני בישלתי במים רותחים עד לריכוך ואז קילפתי, אפשרי גם ערמונים בוואקום).
  • להוסיף תיבול ומים רותחים.
  • את ניתן לכוון מראש את שני השלבים:
שלב 1
לבחור תוכנית  ידנית (PRO) מכוונים ל 120 מעלות כ30 דקות
בסיום התוכנית להוסיף את שקית הקוקי עם הבורגול.
שלב 2
לבחור תוכנית ידנית (PRO) להנמיך בוחרים תוכנית ידנית (PRO) 
לכוון ל 110 מעלות כ 35 דקות או עד שמוכן .
כמה טעים כמה בריא ומחמם❤️

בתאבון!

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
לפרטים ושאלות 6182*
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*