חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 תבשיל תפוא ופטריות

מתכון מס' 4 מסדרת המתכונים המיוחדת שלנו.

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
1/2 בצל יבש גדול חתוך ל-2
300 גרם פטריות שמפניון חתוכות
3 כוסות מים פושרים
תערובת תיבול בקערה עם:
2 כוסות מים פושרים + 2 כפות רסק עגבניות
+ 1 כף שמן קנולה + 1 כף פפריקה מתוקה
+ 1 כף תבלין ראס-אל-חנות

אופן ההכנה:

1. מכניסים לקערת הפנימית של המולטי קוקר את תפוחי האדמה, הבצל, הפטריות, תערובת התיבול ו-3 כוסות המים.
2. מערבבים טוב את הכל, סוגרים את מכסה המולטי-קוקר.
3. לוחצים על תוכנית ה-PRO ומכוונים לטמפ' של 140 מעלות וזמן בישול של 1:15 (שעה ו-15 דקות). מפעילים את התוכנית.
4. בסיום התוכנית, פותחים בזהירות את מכסה מכשיר המולטי-קוקר, ומגישים בכיף ובאהבה.
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*