תבשיל רצועות חזה עוף בצל פטריות ומצות שבורות
טעיםםם!
אופן הכנה:
- רצועות חזה עוף לתבל במעט כמון פלפל מקאלף כורכום ומלח.
- לטגן עם מעט שמן ב-160 מעלות תוך כדי ערבוב כמספר דקות.
- להוסיף פטריות טריות פרוסות ושבבי בצל מטוגן ולערבב.
- להנמיך ל105. מעלות
- להוסיף מצות שבורות ומעט תיבול (מלח, פלפל מקאלף, מעט אבקת מרק אם רוצים ופיטרוזיליה יבשה).
- להוסיף מים רותחים ולאדות מספר דקות.
- להגיש ולהתענג.
בתאבון!
למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.