חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 תבשיל קציצות ברוטב עגבניות עם תפוחי אדמה

זה מסוג התבשילים שרק הריח שלו כבר מביא את כולם למטבח. הוא זול, מהיר וטעים ובבית שלי זכה להצלחה כבירה.
זמן בישול:
שעה, 6-8 מנות
מרכיבים:
  • חצי קילו בשר בקר, עוף או הודו טחון
  • 2 בצלים קלופים
  • תפוח אדמה קלוף
  • 2 כפות פטרוזיליה או כוסברה
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס פירורי לחם
  • חצי כפית פפריקה
  • חצי כפית תבלין לקציצות או ראס אל חנות
  • מלח ופלפל
  • לרוטב:
  • בצל אחד קצוץ
  • כף שמן
  • 8 עגבניות בשלות או קופ' שימורי עגבניות מרוסקות
  • כף רסק עגבניות
  • כף פפריקה מתוקה
  • חצי כפית סוכר
  • מלח ופלפל
  • 6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לצ'יפסים עבים
אופן הכנה:
להכנת הקציצות: טוחנים במעבד מזון את הבצלים, פטרוזיליה או כוסברה, תפוח האדמה והביצים, מערבבים את הבשר עם התערובת הטחונה ומוסיפים פירורי לחם, פפריקה, תבלין לקציצות, מלח ופלפל.  

להכנת הרוטב:
  • בעזרת תוכנית ידנית “PRO” מכוונים ל 140 מעלות למשך שעה.
  • שמים בתוך הסיר כף שמן ובצל, סוגרים את המכסה ומטגנים 3 ד'.
  • טוחנים בבלנדר סטיק או מעבד מזון את העגבניות לרסק אחיד ויוצקים על הבצל. 
  • מוסיפים 2 וחצי כוסות מים וכף רסק ומתבלים בפפריקה, סוכר, מלח ופלפל.
  • יוצרים מתערובת הבשר כדורים בגודל 3 ס”מ ומוסיפים את הקציצות לתוך הרוטב.
  • מסדרים את תפוחי האדמה בתוך כלי האידוי ומניחים מעל הקציצות.
  • משנים את הטפמ׳ ע״י לחיצה ארוכה על לחצן ה- “TEMP”, התצוגה תהבהב, ומשנים את הטמפרטורה ל-100 מעלות, לוחצים לחיצה קצרה על לחצן ה- ”START”, להמשך פעולה, סוגרים את המכסה ומבשלים עד לסיום התוכנית.

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*