מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 תבשיל צלעות כבש עם תפו"א ופטריות

מרכיבים:

  • 1 ק"ג צלעות כבש
  • 5 תפו"א בנוני מקולף וחתוך לקוביות
  • 1 סלסלה פטריות שמפניון
  • 1 בצל לקוביות
  • ראש שום מפורק לשיניים
  • כף פפריקה מתוקה
  • 3 כפות סילן
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית בהרט
  • 3 כפות שמן
  • ליטר מים רותחים
  • כף אבקת מרק בטעם פטריות

 

אופן ההכנה:

  • מכוונים מראש 3 שלבים בסיר:
  • שלב 1 חצי שעה 160 מעלות.
  • שלב 2 שני 110 מעלות ל40 דקות.
  • שלב 75 מעלות לשעתיים.
  • בשלב הראשון מטגנים את הבצל עד להשחמה ומוסיפים את הבשר והתבלינים.
  • מערבבים שהבשר ייצרב מכל הצדדים ומכניסים את הירקות והמים.
  • בודקים שגובה המים מספיק
  • סוגרים את המכסה עד לסוף הבישול.

מוכן!!

 

בתאבון!

 

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 

מאת אפי קרייף
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי