חפש
 
 

 

 תבשיל צלעות כבש עם תפו"א ופטריות

מרכיבים:

  • 1 ק"ג צלעות כבש
  • 5 תפו"א בנוני מקולף וחתוך לקוביות
  • 1 סלסלה פטריות שמפניון
  • 1 בצל לקוביות
  • ראש שום מפורק לשיניים
  • כף פפריקה מתוקה
  • 3 כפות סילן
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית בהרט
  • 3 כפות שמן
  • ליטר מים רותחים
  • כף אבקת מרק בטעם פטריות

 

אופן ההכנה:

  • מכוונים מראש 3 שלבים בסיר:
  • שלב 1 חצי שעה 160 מעלות.
  • שלב 2 שני 110 מעלות ל40 דקות.
  • שלב 75 מעלות לשעתיים.
  • בשלב הראשון מטגנים את הבצל עד להשחמה ומוסיפים את הבשר והתבלינים.
  • מערבבים שהבשר ייצרב מכל הצדדים ומכניסים את הירקות והמים.
  • בודקים שגובה המים מספיק
  • סוגרים את המכסה עד לסוף הבישול.

מוכן!!

 

בתאבון!

 

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*