חפש
 
 

 

 תבשיל עופות, בורגול, גזר, עדשים וירוקות

  • מרכיבים:
  • 6-9 חלקי עוף בינוניים ( שוק /ירך)
  • לתבל במלח ופלפל מקאלף לפי הטעם האישי
  • 2 גזרים חתוכים קוביות
  • 3 כפות גדושות שבבי בצל מטוגן
  • 3/4 כוס עדשים ירוקות שהושרו במים וסוננו
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית אבקת מרק
  • מעט פיטרוזיליה יבשה
  • מעט מלח ופלפל מקאלף
  • לערבב

אחת ו3/4 כוסות בורגול גס שהושרה במים כמה דקות וסונן
לתבל במעט קינמון מלח ופלפל מקאלף


הוראות הכנה:
  • לטגן באיזי קוק 150 מעלות עם 3 כפות שמן  כ7 דקות תוך כדי ערבוב.
  • להוסיף 2 גזרים חתוכים קוביות  , עדשים, שבבי בצל ותיבול.
  • להוסיף 3.5 כוסות מים רותחים
  • להוסיף את הבורגול ולבשל 105 מעלות כ20 דקות (ניתן לשנות טמפ׳ בזמן תוכנית)
  • לשנות ל100 מעלות ולבשל עד לאידוי
  • סהכ זמן בישול כללי , כ45-50 דקות

יוצא פצצצצה
באחריות
😋

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*