חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 תבשיל סלמון, ירקות וקוואקר

תבשיל סלמון, ירקות וקוואקר עם איזי קוק
מרכיבים:
1 ק"ג דג סלמון טרי חתוך לקוביות ללא העור
2 כפות שמן
1 בצל יבש בינוני קצוץ דק
1 בטטה בינונית קלופה חתוכה לקוביות
1 דלורית בינונית נקייה מגרעינים, מקולפת חתוכה לקוביות
4 תמרים מגולענים מקולפים חתוכים דק
1.5 כוסות פרחי כרובית טרייה
2 כוסות מים

תיבול:
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף תערובת תיבול לדגים (השתמשתי בתערובת של השף אהרוני)
2 כפות סילאן
אופן הכנה:
מכנים את התבשיל עם תוכנית בישול בשני שלבים אשר יעבדו אחת אחרי השנייה אוטומטית.

בוחרים בתוכנית ה-PRO 
שלב 1:
מכוונים לטמפ' של 160 מעלות ולזמן של כ-5 דקות (נעשה עם מכסה פתוח).
שלב 2:
לוחצים שוב על לחצן ה-PRO ומכוונים לטמפ' של 140 מעלות לזמן בישול של 1:30 שעות.
לוחצים על לחצן ה-START להפעלת המכשיר.

מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות קלה.
מוסיפים את הבטטה ומערבבים
מוסיפים את הדלורית, מערבבים היטב ומבשלים כחצי דקה ביחד.
מוסיפים את התמרים ומערבבים
מוסיפים את הכרובית, מערבבים ביחד ומבשלים קצת ביחד.
מוסיפים את הדגים מערבבים
מוסיפים את המים, מערבבים טוב ומבשלים קצת זמן ביחד.
מוסיפים את התיבול, הסילאן ומערבבים ביחד.
לבסוף מוסיפים את הקוואקר, מערבבים ביחד ומבשלים עד לסיום שלב 1
כאשר שלב 2 מתחיל סוגרים את המכסה ומבשלים עד לסיום התוכנית
בסיום התוכנית פותחים את מכסה הסיר בזהירות, מערבבים את התבשיל, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
מגישים באהבה ובכיף.

בתאבון!

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
לפרטים ושאלות 6182*
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*