חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 תבשיל כרוב וירקות

מרכיבים:

1/2 בצל יבש סגול חתוך דק
1/3 כוס שמן לטיגון
1/4 כרוב לבן חתוך לרצועות
1 קישוא בינוני חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
250 גרם פטריות שמפניון חתוכות דק ומסוננות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
120 גרם זיתים ללא גרעינים חתוכים דק

תערובת תיבול עם:

3/4 כוס מים + 2 כפות פפריקה מתוקה
+ 1/2 כפית מלח + 1/2 כפית תבלין קארי
+1/2 כפית אגוז מוסקט + 1 כף סוכר חום מעורבבים יחד בקערה נפרדת.

אופן ההכנה:

1. בוחרים במכשיר המולטי-קוקר את תוכנית ה-Fry (טיגון) ומכוונים זמן עם כתפור ה-MIN כ-7 דקות, לוחצים על ה Start , לחיצה ארוכה להתחלת התוכנית.
2. מכניסים לקערת הפנימית את השמן לטיגון, ממתינים כ-חצי דקה, מכניסים את הבצל הסגול ומטגנים קלות עם ערבוב כ-2 דקות.
3. מוסיפים את הכרוב ואת הקישוא ומערבבים,
מוסיפים הפלפל האדום ומערבבים, מוסיפים את הפטריות ואת העגבניות והזיתים ומערבבים. מידי פעם ממשיכים לערבב עד שנשאר כ-דקה לסיום תוכנית הטיגון.
4. דקה לפני סיום תוכנית הטיגון, מוסיפים את תערובת המים והתיבול ומערבבים טוב עד לסיום התוכנית.
בכל הזמן של תוכנית הטיגון מכסה הסיר יישאר פתוח.
5. תוכנית הטיגון הסתיימה, מכבים את מצב שמירת חום ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- "Cancel" ואז בוחרים את תוכנית ה-Stew למשך 1 שעה.
לוחצים על לחצן ה-Start לחיצה ארוכה, סוגרים את המכסה.
6. אחרי שעה הסתיימה התוכנית והתבשיל מוכן. פותחים את מכסה הסיר בזהירות, מערבבים את התבשיל, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
7. מגישים באהבה ובכיף.

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*