חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 תבשיל ירקות וקוביות בשר ברוטב לצד אורז

צרפתי באהבה את כל תמונות השלבים של ההכנה 
אז תיהנו❤️

מרכיבים:
  • תפוא קטנים לאפיה עם קליפה אדומה חצויים 
  • 2 בצלים גדולים חתוכים רצועות
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • 2 גזרים חתוכים רצועות
  • חופן שעועית ירוקה שלמה סנפרוסט
  • קוביות קטנות של בשר לבישול

אופן הכנה:
  • מטגנים באיזי קוק 160 מעלות עם 3-4 כפות שמן בצל גזר תפוא שעועית ובשר כ15 דקות תוך כדי ערבוב
  • ומערבבים
  • תבלינים: מלח פפריקה כורכום מעט אבקת מרק פלפל מקאלף פיטרוזיליה יבשה 3 כפות גדושות שבבי בצל מטוגן כפית סילאן מים רותחים כ2.5 , כך גדושה רסק עגבניות ומבשלים 130 מעלות כשעה או עד שמוכן לפי טעם אישי.
  • מנה יאמייי

מומלץ להגיש לצד אורז לבן
מתכון לאורז לבן:
  • 2 כוסות אורז בסמטי שטוף
  • 3.5 כוסות (מים מהברז)
  • מכוונים 140 מעלות למשך 13 דקות.
  • להשאיר 5 דקות נוספות בסיום התוכנית.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*