מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 תבשיל דגים ריחני לשבת

מצרכים:
  • 6 פילטים של דג בורי
  • 200 גרם פול יבש
  • 12 שיני שום
  • 5 פלפלים מיובשים ונקיים מחרצנים ומושרים במים
  • 80 גרם פלפל אדום
  • חצי צרור כוסברה קצוצה
  • 100 מ"ל שמן זית
  • 1.5 כפות פפריקה מתוקה
  • 5 ליטר מים
  • חצי כפית כורכום
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • משרים את הפול היבש בכלי עם הרבה מים למשך 12 שעות. פורסים את הפלפל לרצועות.מכניסים לקערה את הפול עם 2.5 ליטר מים וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Cooking ' בעזרת לחצן ה-' Menu '.מכוונים ל 1.5 שעות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית. בכדי לסיים את פעולת ה-"שמור חם" (' Warm ') לוחצים על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' לחיצה ארוכה עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • מסננים את הפול ושומרים בצד. מערבבים בכלי קטן פפריקה ושמן זית ומניחים בצד על מנת לתת לפפריקה לשקוע (בהמשך נשתמש בשמן בלבד). מניחים בקערה את שיני השום השלמות, הפלפלים המיובשים, רצועות הפלפל האדום, כורכום, מלח ופלפל. מסדרים את פרוסות הדג מעל ומפזרים את הפול המסונן. מוזגים את המים עד שהם מגיעים לשלושת רבעי גובהה הדג. מוסיפים את השמן שהכנו (ללא הפפריקה עצמה) ואת הכוסברה מעל וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Stew ' בעזרת לחצן ה-' Menu '. מכוונים ל 30 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- HR' ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית. בסיום משאירים על פעולת ה-"שמור חם" (' Warm ') כ 10 דקות ולאחר מכאן מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי