מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 תבשיל בקר עם תפו"א מאודים

מצרכים:
  • 300 גרם בקר (כתף)
  • 500 גרם תפו"א
  • 140 גרם גזרים
  • 160 גרם בצלים
  • 10 גרם שורש גינג'ר
  • 3 גבעולי פטרוזיליה
  • •3 גבעולי שמיר
  • 30 מ"ל שמן זית
  • 200 מ"ל מים
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • כפית סוכר
  • כף אבקת מרק עוף
  • חצי כפית כורכום
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חותכים את הבקר לקוביות בגודל 1.5 ס”מ.
  • חותכים את הגזרים והבצלים לקוביות קטנות בגודל 0.5-1 ס”מ.
  • קוצצים את עשבי התיבול ושורש הג’ינג'ר.
  • מכניסים לתוך הקערה את הבשר,הבצלים, הגזר והג’ינג'ר.
  • מוסיפים מים, שמן זית, רסק עגבניות, סוכר, אבקת עוף, כורכום, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מכניסים פנימה את כלי האידוי ומניחים בפנים את תפוחי האדמה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Stew ' בעזרת לחצן ה-' . 'M e n u מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • מפזרים מעל הבשר את עשבי התיבול הטריים הקצוצים, ומגישים עם תפו"א בצד.
  • בכדי לסיים את פעולת ה-"שמור חם" )' Warm '( לוחצים על לחצן ה- '/ Warm
  • Cancel ' לחיצה ארוכה עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי