חפש
 
 

 

 תבשיל אורז עוף וירקות

תבשיל אורז, ירקות, צימוקים וחמוציות עם איזי קוק
 
תבשיל טעים, מפנק מושלם לימים הקרים
 
מרכיבים:
2 כפות שמן לטיגון
1/2 כוס אורז עגול
1/2 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
1 גזר מקולף ומגורד דק
1/2 כוס עלי תרד שטופים קצוצים דק
1 עגבנייה גדולה מקולפת חתוכה לקוביות
1/2 כוס תערובת צימוקים וחמוציות
תערובת מים ותיבול עם:
2 כוסות מים + 1/2 כפית מלח
+ 1/4 כפית אגוז מוסקט + 1 כף רוטב טריאקי מעורבבים יחד בקערה קטנה נפרדת.
 
הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:
 
1. בוחרים במכשיר המולטי-קוקר את תוכנית
ה-Fry (טיגון) ומכוונים זמן עם כתפור ה-MIN כ-4 דקות, לוחצים Start, להתחלת התוכנית.
2. מכניסים לקערת המולטי-קוקר את השמן לטיגון, ממתינים כמה שניות, מכניסים את הבצל ומטגנים קלות כמעט דקה, עד לשקיפות.
מוסיפים את האורז מערבבים וממשיכים לטגן יחד עוד כחצי דקה.
3. מוסיפים את הגזר ומערבבים, את עלי התרד ומערבבים, את העגבנייה ומערבבים, את תערובת החמוציות-צימוקים ומערבבים טוב. מחכים שהתוכנית הטיגון תסתיים.
בכל הזמן של תוכנית הטיגון מכסה הסיר יישאר פתוח.
4. תוכנית הטיגון הסתיימה, מוסיפים את תערובת הצים והתיבול ומערבבים טוב.
5. בוחרים את תוכנית ה-Cooking ומכוונים למשך זמן של 30 דקות.
לוחצים על לחצן ה-Start, סוגרים את המכסה.
6. אחרי 30 דקות הסתיימה התוכנית ותבשיל האורז מוכן.
פותחים את מכסה הסיר בזהירות, מערבבים את התבשיל, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
7. מגישים באהבה ובכיף.
 
בתאבון!
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
לפרטים ושאלות 6182*
 
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*