חפש
 
 

 

 שווארמת פרגיות

שווארמת פרגיות עם איזי קוק

מרכיבים:
  • 6-8 חתיכות סטייק פרגיות( לי היה קילו. אפשר לשים קילו וחצי ואז יצא נתח מרשים ועבה יותר , שיקול אישי).
  • תיבול:
  • כף תבלין לשווארמה (תבלין בצבע צהוב)
  • כף פלפל מקאלף
  • מלח לפי הטעם
  • 2-3 כפות שמן(לא לדאוג בקשר לשמן, שאריות השומן של הפרגיות נמסות ואז זורקים אותן. 

אופן הכנה:
  • מערבבים היטב את הפרגיות עם התיבול.
  • לוקחים קערה ושמים נייר אפיה בתוכה.
  • מכניסים את הפרגיות ומסדרים שהצד היפה כלפי מטה בשכבות.
  • ומעל הצד היפה כלפי מעלה.
  • סוגרים את נייר האפיה והופכים על צלחת.
  • טיפ: מומלץ לשים במקרר למספר שעות לספיגת טעמים.
  • להניח בסיר .
  • לבחור תוכנית ידנית (PRO) לכוון 130 מעלות למשך שעה.
  • 10 דקות לפני סיום התוכנית להפוך עד לסיום התוכנית .
  • לשים בצלחת ולזרוק את כל השומן הנוזל.
  • לחתוך בסכין את השווארמה לרצועות ולהגיש.
  • מנת אליפות, שווה טעימה וקלה להכנה.

והטעם? דליקטס

בתאבון!

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
לפרטים ושאלות 6182*
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*