מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 שווארמה הודו ואפונה בטריאקי באיזי קוק

מאת גילה ומשה מוגמי

אופן הכנה:
  • לחתוך שווארמה הודו לקוביות 
  • לחתוך בצל לרצועות 
  • לכוון את הסיר על תוכנית fry לכוון ל 10 דקות 
  • לטגן את הבצל עם הבשר
  • לאחר 10 דקות להוסיף:
  • 3/4 כוס טריאקי
  • רבע כוס רוטב צ'ילי
  • פטרוזיליה קצוצה 
  • מלח
  • פלפל
  • צ'ילי גרוס
  • חצי כוס מים
  • חצי שקית אפונה 
  • לכוון לתוכנית cooking ולבשל כ 40 דקות
  • מידי פעם לפתוח ולערבב
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי