חפש
 
 

 

 רצועות סטייק

רצועות סטייק במרינדת יין אדום עם בצל ופטריות.
הכנה במולטי קוקר של איזי קוק.
  • 5-6 סטייק עין/אנטריקוט חתוך רצועות
  • לשים בקערה ולתבל במלח, פלפל שחור( שמתי פלפל מקאלף ) או תבלין לסטייק , כפית רוטב טריאקי ו3 כפות יין אדום.
  • לערבב היטב ולהניח בצד.
  • בתכנית טיגון כ6 דקות סה"כ לשני השלבים.
  • שלב 1: לחתוך בצל לרצועות ולטגן, בקערה עם כף שמן עד להזהבה (במכשיר זה מספיק מעט מאוד שמן). 
  • שלב 2: להוסיף פטריות חתוכות ומעט מלח ופלפל ולטגן מעט עם הבצל. 
  • להעביר לצלחת את הפטריות והבצלים המטוגנים. 
  • לאותו הקערה להוסיף את רצועות הסטייק המתובלות ( ללא הנוזלים) בתוכנית טיגון לערבב (עם הכף המצורפת או עם כף מעץ). 
  • לסגור את המכסה ולבשל כ10 דקות.
  • לפתוח את המכסה ולערבב ולהוסיף את הבצלים והפטריות שטוגנו לפני ולערבב.
  • להעביר לצלחת הגשה ולהתענג.
הילדים חיסלו  הכול.
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*