חפש
 
 

 

 רצועות סטייק ובצל מטוגן


עדיף כמובן להשתמש בבשר אנרטקוט טרי ואיכותי,
אך אפשר גם להשתמש בחבילת סטייקים ורד הצלע,
רק חשוב לשים לב שהם לא מעובדים אלא נטו בשר!


דרגת קושי: קלה פלוס זמן
טיגון: 10-15 ד' 6 מנות
מרכיבים:
  • 700 גר' רצועות סטייק או חבילת סטייקים ורד הצלע
  • 4 בצלים גדולים, חצויים וחתוכים לרצועות
  • 2-3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • כפית פפריקה מרוקאית בשמן
אופן הכנה:
בוחרים בתכנית "fry", שמים את הבצלים וסוגרים את המכסה,
מערבבים מידי פעם ומטגנים למשך 5 ד' או עד שהבצלים מזהיבים. מוציאים ושומרים בצד.

פורסים את הבשר לרצועות בעובי ס"מ. סוגרים את המכסה למשך 2 ד' כדי שהסיר יהיה חם,
מוסיפים חצי מכמות הרצועות. 

מתבלים במלח ופלפל ומטגנים 3-4 ד', עד שהן מזהיבות בצד אחד, הופכים בעזרת מזלג ומזהיבים גם את הצד השני באותה צורה. 

מסירים לצלחת עם הבצל המטוגן ומטגנים שוב על אש גבוהה את יתרת הסטייקים באותה צורה. הופכים לצד השני ומזהיבים, מוסיפים את הבצל המטוגן והמחצית הראשונה של הסטייקים יחד עם הפפריקה המתוקה לסיר, מוסיפים גם את הנוזלים שהופרשו לצלחת. מקפיצים הכל יחד דקה או שתיים ומגישים מיד.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*