חפש
 
 

 

 ריזוטו אורז בחלב

זה נקרא בתורכית סוטלג' באנלית רייס פודינג, בספרדית ארוז קון לצ’ה.

מרכיבים:
  • חצי כוס אורז (אני השתמשתי ביסמין)
  • ליטר חלב
  • סוכר לפי הטעם
  • מיכל שמנת מתוקה 
  • קרמל

אופן הכנה:
  • עכשיו ככה מפעילים תוכנית פרו 120 מעלות בשלבים (סגירה פתיחה של המכסה כל כמה דקות).
  • מבשלים חצי כוס אורז בכוס מים, אחרי שנספג מוסיפים ליטר כן ליטר!
  • מוסיפים חלב כל פעם כוס עד שנספג.
  • לא לשכוח לערבב מידי פעם, כי לאורז יש נטיה לשקוע. (סגירת המכסה עוזרת לספיגה מהירה ובישול מהיר וטוב יותר כי מדובר במערכת סגורה ארמטית).

להוסיף בדרך סוכר לפי הטעם.
תוספת שלי ממש בסוף להוסיף מיכל שמנת מתוקה, אפשר 15%.


שידרוג שלי להכין קרמל, ולשפוך עליו את הפודינג המוכן.
לא להבהל זה מבעבע. זהו, לקרר ולהגיש עם קצת קינמון מלמעלה.
יאמממיייי וקל להכנה.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*