מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 קרם קטלן

מצרכים:
  • 4 ביצים
  • 70 גרם סוכר
  • 20 גרם קליפת תפוז
  • 15 גרם סוכר וניל
  • 10 גרם עמילן תפו"א
  • 5 גרם קינמון
  • 350 מ"ל שמנת מתוקה
  • 150 מ"ל חלב 3

אופן ההכנה:
  • מפרידים את החלמון והחלבון של הביצים.
  • מוסיפים לחלמון סוכר וסוכר וניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מגרדים לתוך התערובת קליפת תפוז ומוסיפים גם את העמילן תפו"א.
  • ממשיכים לערבב ומוסיפים שמנת וחלב.
  • שופכים לתוך הקערה את התערובת האחידה וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 10 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ‘ .'HR מכוונים ל º100 בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' 'Start
  • עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • ברגע שהספירה מתחילה פותחים את המכסה ומערבבים כל הזמן.
  • ממשיכים לבשל עד לסיום התוכנית וממשיכים לערבב עד שהקרם מתקשה.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • שופכים את הקרם לכוסות הגשה ונותנים לו להתקרר במשך שעתיים במקרר.
  • מקשטים עם מקלות קינמון לפני ההגשה.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי