חפש
 
 

 

 קראמבל תפוחים!!!

קראמבל תפוחים עם איזי קוק
מרכיבים:
3 תפוחים קלופים
שברי פתי בר 
חצי כפית קינמון
2.5 כפות סוכר
כף מיץ מלימון טרי
פקק תמצית וניל
 
לקראמבל:
100 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
כוס עד כוס וחצי קמח 
הוראות הכנה עם המולטי קוקר של איזי קוק:

הכנת התערובת:
קולפים את התפוחים, חותכים לקוביות גסות ומעבירים לקערה.
מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים על מנת שקוביות התפוחים יספגו את הטעם.
 
הכנת הקראמבל:
שמים בקערה חמאה וסוכר ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח ומעבבים עד קבלת פירורים,
חשוב לא לערבב הרבה כדי לא ליצור בצק במקום פירורים במידה וערבבתם יותר מידי פשוט תוסיפו מעט קמח.
מוסיפים את הפירורים לתערובת התפוחים ומערבבים היטב.
 
ומכניסים את התערובת לסיר האיזי קוק ומפעילים את תוכנית העוגה במכשיר על 40 דקות.
 
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
לאחר שהעוגה מוכנה מוציאים אותה מהסיר והופכים על צלחת, מצצצנים מעט, קורצים עיגולים בעזרת רינג (או חותכים לריבועים) מוסיפים כדור גלידה ואבקת סוכר ובתאבון…
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*