חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 קציצות בשר

קציצות  בשר וקוביות תפו"א ובטטות ברוטב עגבניות.
הכנה במולטי קוקר של איזי קוק.
להכנת הקציצות: 
  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • תבלינים ; מלח פלפל שחור מקאלף( למי שאין אז תבלין לקציצות ) כף שמן פטרוזיליה ירוקה קצוצה וכוסברה ירוקה  קצוצה.
  • לעבד היטב וליצור כדורים קטנים. להניח בצד.
  • להכנת התבשיל :
  • 3 תפו"א חתוכים קוביות
  • בטטה חתוכה קוביות
  • 4-5 עגבניות אדומות קוביות
  • 2 בצלים חתוכים קוביות
  • 3 שיני שום קצוצות 
  • חופן ירוקים קצוצים( פטרוזיליה וכוסברה )
  • תיבול :מלח פלפל שחור מעט אבקת מרק שמן מעט כמון מכף פפריקה מעט כורכום כפית סילאן
  • 2 כפות רסק עגבניות  ומים רותחים
  •  אפשרי לטגן את הבצל עד להזהבה לפני
  • לשים בקערה מעט שמן ואת שאר חומרי התבשיל ומים רותחים ולהביא לרתיחה טובה
  • כיוונתי ל 160 מעלות  כ7 דקות עד לרתיחה טובה, הוספתי את הקציצות והורדתי ל130 מעלות לכ25 דקות.
  • תמיד אפשר לשחק במעלות ובכיוון הדקות , לפי הצורך .
יצא מעדן מלכים ❤
אגב למולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*