חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 קישואים עגולים ממולאים אורז ובשר

מרכיבים:

  • 7-8 קישואים עגולים 
  • לחתוך את הראש כמכסה ולרוקן אותם עם ליבן
  • למלא במלית 
  • למלית :
  • 200 גרם בשר טחון
  • 1/3 כוס אורז בסמטי שטוף ומסונן 
  • עגבניה אדומה קצוצה או מגורדת
  • חתיכות פלפלים צבעונים קצוצים ( אפשר גם פלפל חריף)
  • חתיכת גבעול כרפס מגורד או קצוץ 
  • 3 כפות שבבי בצל מטוגן
  • חופן פיטרוזיליה קצוצה 
  • חופו כוסברה ירוקה קצוצה 
  • תבלינים: מלח פלפל מקאלף מעט שמן פפריקה כורכום מעט אבקת מרק ( לא חייב)
  • 1/2 לימון סחוט

 

אופן הכנה:

  • לערבב הכל ולמלא את הקישואים.
  • לסדר בסיר.
  • לכסות במים רותחים כמעט עד לכיסוי הקישואים.
  • להוסיף כף גדושה רסק עגבניות, פפריקה, מלח, חתיכת כרישה פרוסה, כפית שבבי בצל מטוגן, 1/2 כפית סוכר וכף שמן
  • לבשל 110-120 מעלות כלמשך 40 דקות, עד שהקישוא רך.

יוצא פצצות!!!

 

בתאבון!

 

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*