חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 קיגל

מרכיבים:

400 גרם איטריות דקות מאוד

תפוח 1 חתוך לפרוסות דקות לקישוט מעל

3 תפוחים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות

2 כוסות סוכר חום

1/2 כוס שמן קנולה

1/4 כפית מלח

1 כף תמצית וניל או שקית סוכר וניל

2 כפיות קינמון

5 ביצים שלמות

100 גרם אגוזי מלך קצוצים

1 כוס חמוציות או צימוקים

 

 

400 גרם איטריות דקות מאוד, מבושלות לפי הוראות היצרן-לשטוף במי ברז ולקרר מעט.

כ-3 תפוחים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות.

תפוח 1 חתוך לפרוסות דקות לקישוט מעל.

לשים בקערה:

2 כוסות סוכר חום. מדוד בכוס חד פעמית לשתייה קרה.

1/2 כוס שמן קנולה, מדוד בכוס חד פעמית לשתייה קרה.

1/4 כפית מלח.

1 כף תמצית וניל או שקית סוכר וניל.

2 כפיות קינמון.

לערבב ולהוסיף:

5 ביצים שלמות ולערבב.

להוסיף את האטריות שבושלו ולערבב.

להוסיף את קוביות התפוחים, 100 גרם אגוזי מלך קצוצים,1 כוס חמוציות או צימוקים.

לשמן את הסיר היטב לשפוך את העיסה פנימה וליישר.

הקיגל יוצא גבוה ניתן לחלק ל-2 ולאפות פעמיים, אבל פחות זמן.

לסדר למעלה את פרוסות התפוחים,כמו פרח לזר עליהם מעט סוכר חום

אפייה בתוכנית קייק ( CAKE) בערך כשעה או לפי הצורך

להפוך את העוגה:

לשים על מגש נייר כסף ועליו נייר אפייה לשחרר מסביב את הקיגל מהתבנית.

להפוך את הקיגל על הצלחת.

ובעזרת הניירות להרים את הקיגל ולהחסיר לתוך הסיר.

לאפייה תחתונהתוכנית עוגה (CAKE) כ-15-20 דקות לערך.

 

בתאבון!

 

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*