חפש
 
 

 

 קובנה מופחתת שומן

מרכיבים:
  • 1/2 ק״ג קמח לבן
  • 3 כפות סוכר חום
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית שמרים יבשים
  • 1/4 כפית משפר אפיה( משדרג)
  • 35 גרם מרגרינה

אופן הכנה:
מערבבים את ה:
  • 1/2 קג קמח לבן
  • 3 כפות סוכר חום
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית שמרים יבשים
  • 1/4 כפית משפר אפיה( משדרג)
  • מים פושרים לפי הצורך עד ליצירת בצק נעים ורך( כ1.5 כוסות).
  • להתפיח היטב מכוסה בקערה משומנת.
  • לחלק לכדורים( לי יצאו 5).
  • לפתוח  לעלה דק ושקוף עם מעט שמן.
  • למרוח מעט מרגרינה מומסת (אני השתמשתי ב 35 גרם מרגרינה על כל הכמות הזו).
  • לקפל  צד ימין לאמצע ואז צד שמאל על הימין ואז לגלגל, בדיוק כמו שמכינים גחנונים.
  • לחתוך לשניים ולסדר בסיר ששומן במעט  המרגרינה  שנשארה.

3 שלבים (ניתן לתכנת מראש את כל השלבים):
  • שלב 1: להתפיח 35 מעלות ל 50 דקות.
  • שלב 2: 120 מעלות ל 45 דקות.
  • שלב 3: 130 מעלות ל 20 דקות.


ניתן להפוך ולהזהיב גם צד שנילהגיש עם רסק עגבניות/ סחוג/ ירקות טריים/ ביצה קשהויש לנו אחלה ארוחת פינוק טעימה שניזללת בציק👍🏼😋😘
אפשר להכפיל כמויות כי הסיר גבוה ואם הייתי עושה  קילו אז בטח היתה יוצאת קובנה גבוהה ומרשימה יותר❤️
בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).




 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*