חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 קובות מסולת שהתחפשו לאוזני המן

להכנת הבצק:
  • 2 כוסות סולת בכוס שתיה חמה חד פעמי
  • תיבול: כורכום מעט מלח מעט פלפל מקאלף 2 כפות שמן 1/4 כפית אבקת מרק
  • מים פושרים לפי הצורך עד ליצירת בצק נעים וגמיש עד תמונה וסירטון
  • אני שמתי כ3/4 כוס מים
  • לעבד היטב ולתת מנוחה מכוסה לבינתיים.

לרדד עם מערוך לעלה כמו בתמונה על משטח נקי עם מעט שמן ( על השיש רידדתי, כמו בצק)
לקרוץ עיגולים


להכנת המילוי:
  • 1/2 קג בשר טחון
  • חופן ירוקים קצוצים( פיטרוזיליה וכוסברה ו2 עלי נענע)
  • 3 כפות שבבי בצל מטוגן
  • מלח פלפל מקאלף כף שמן מעט כורכום מעט פפריקה
  • לעבד היטב היטב
  • ליצור כדורים קטנים כמספר הקובות
  • להניח כדורים בתוך העיגולים שקרצנו
  • לעצב לצורת אוזן המן/ קובה

להכנת המרק:
בתוך הסיר שמתי מים רותחים , אפונה , חומוס מבושל, גזר פרוס, שורש פיטרוזיליה וכרפס חתוך קוביות , תבלינים מלח פלפל מקאלף פיטרוזיליה יבשה מעט אבקת מרק כפית שמן וכורכום
 
  • להכניס את כל מרכיבי המרק לסיר.
  • להניח מעל את כלי האידוי (כלי לבן עם חורים).
  • להניח  את הקובות לנגלה ראשונה.
  • לכוון ל 100 מעלות למשך 40 דקות.
  • כל נגלה לבשל במשך 20 דקות או לפי העדפה למידת עשיה.
  • *טיפ אפשר לשים חלק מהקובות במרק.
  • מי שרוצה יותר נגלות אז 20 דקות נוספות לנגלה.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*