חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 קובה ברוטב

מרכיבים:

  • 3 כוסות סולת (חד פעמי קר)
  • כוס ורבע מים פושרים לשים מים וללוש עד שמגיעים למרקם הרצוי
  • להוסיף מעט שמן מלח פלפל ולתת לבצק לנוח.
  • לטגן בצל בתוכנית FRY עם שתי כפות שמן ומוסיפה חצי קילו בשר טחון לטיגון ולפורר אותו כל הזמן להוסיף מלח פלפל בהרט פפריקה מתוקה בהר כוסברה קצוצה להסיר מהאש ולקרר היטב
  • להכין קובות ולשטח אותן לסדר במגש.
  • להכין סיר עם בצל מטוגן 3 עגבניות קצוצות כף רסק למלא את הסיר במים עד חציו להוסיף פפריקה מתוקה כורכום מלח פלפל בהרט כמון ומעט בהר.
  • לשים את הקובות הגזרים והדלעת כמה גבעולי סלרי עם העלים וחופן כוסברה
  • לבשל בתוכנית STEW למשך שעה ומידיי פעם לנער את הסיר שלא ידבקו. 
  • בחמש דקות האחרונות סוחטים רבע לימון לסיר.

 

בתאבון!

 

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*