חפש
 
 

 

 קובה אדומה


מרכיבים:

לבצק קובות: 
  • 3 כוסות סולת 
  • כוס מים (לפי צורך הבצק )
  • כף מלח
  • 2 כפות שמן 
  • לערבב את הסולת עם השמן והמלח ואת המים להוסיף לפי הבצק 

למילוי בשר: 
  • לטגן בצל קצוץ
  • פטרוזליה קצוצה 
  • בשר טחון 
  • מלח 
  • פלפל
  • אבקת מרק 
  • לספוג מנוזלים ולקרר

אופן הכנה:

הכנת הקובה:
  • לקחת כדור קטן מהבצק ולפתוח עם היד(לעבוד עם ידים רטובות) לשים את המילוי של הבשר ולסגור היטב בצורת גלגול(צריך לראות את זה מקרוב כדי להבין)
  • לגלגל ולהכניס למקפיא וכל פעם שרוצים מוציאים 

למרק קובה:
  • ללחוץ על תוכנית fry ולטגן את הבצל עד שמזהיב 
  • לאחר מכן להוסיף:
  • רסק
  • מים רותחים עד 3/4 מהסיר 
  • מלח
  • פפריקה
  • פלפל
  • מרק עוף
  • סלרי
  • במיה 
  • לשנות לתוכנית cooking ולבשל כ 45 דקות 

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*