חפש
 
 

 

 צלי עוף ריחני עם בטטה ותפוחי אדמה

תבשיל עשיר במיוחד – את העוף מבשלים בסיר עם ירקות שורש והרבה בצל מטוגן ומתקבלת מנה טעימה ועשירה שכיף להגיש עם אורז או פירה. 
זמן בישול:
שעה וחצי 6-8 מנות

מרכיבים:
  • עוף מחולק למנות או 6 כרעיים
  • כף שמן 
  • 2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
  • 3 בטטות, קלופות וחתוכות לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • 6 שיני שום חתוכים לפרוסות
  • כף פפריקה מתוקה
  • כפית דבש או סילאן
  • מלח ופלפל
  • 2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה להגשה

אופן הכנה:
לוחצים על כפתור ה"pro", לוחצים על כפתור ה"temp" ומכוונים את טמפרטורת הסיר ל- 100 מעלות. לוחצים על כפתור "hour" ומכוונים לשעתיים. שמים בסיר את הבצל והשמן, מסדרים מעליו את העוף. מוסיפים את פרוסות הבטטה ותפוחי האדמה, פרוסות השום, חצי כוס מים, פפריקה, דבש או סילאן, מלח ופלפל. סוגרים את המכסה ומשאירים את הסיר סגור עד לסוף זמן הבישול. לפני ההגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*