חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 צלי בשר

אופן הכנה:
  • נתח צלי בשר (השתמשתי בשריר, מספר 8. אפשר בכתף, מספר 5)
  • לצרוב/לטגן את הצלי 160 מעלות באיזי קוק מכל הצדדים עם 4 כפות שמן .
  • להוסיף ירקות שורש: שיני שום, בצלים, תפוא , גזרים , גבעול כרפס ועלים, ראש סלרי, 
  • להוסיף תיבול ; תיבול לצלי( עלי דפנה, שום יבש, פלפל אנגלי ו4 עונות , טימין, גרגירי חרדל)
  • פטרוזיליה יבשה מלח פלפל מקאלף כורכום פפריקה כף סילאן 
  • תיבול לפי הטעם ומים רותחים לכיסוי כמעט מלא ולבשל 
  • לבשל 100 מעלות כשעתיים

הוספתי סמיכות: כפית גדושה קורנפלור עם 1/2 כוס מים קרים וערבבתי והוספתי לסיר והמשיכי לבשל
בשעה השלישית 105 מעלות עד לריכוך.
ניתן לבשל בישול איטי , מה שבוחרים.
מצננים את הבשר, פורסים, מגישים ונהנים❤.

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*