חפש
 
 

 

 צלי בשר חגיגי עם יין ופפריקה

צלי קלאסי וחגיגי לליל שבת או חג, מסוג המנות שתמיד מצליחות. 
זמן בישול:
3 שעות, 8-10 מנות
מרכיבים:
  • קילו וחצי צלי כתף איכותי מס' 5 
  • 3 בצלים, פרוסים לפרוסות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כוסות יין אדום
  • 2 כפות פפריקה
  • כפית סילאן
  • מלח ופלפל
  • 6 שיני שום קלופות
אופן הכנה:
בעזרת תוכנית ידנית “PRO” מכוונים ל 140 מעלות למשך 3 שעות.
שמים בסיר את הבצל והשמן, סוגרים את המכסה ומבשלים 3 ד'. מוסיפים את נתח הבשר, סוגרים את המכסה ומבשלים עוד 10 ד'. מומלץ להפוך את הבשר על צידו במהלך הבישול. פותחים את המכסה, יוצקים את היין ומבשלים עם מכסה פתוח 2 ד'. מוסיפים את השום, פפריקה, סילאן, מלח ופלפל. מוסיפים כוס מים רותחים,  סוגרים את המכסה, משנים את הטפמ׳ ע״י לחיצה ארוכה על לחצן ה- “TEMP”, התצוגה תהבהב, ומשנים את הטמפרטורה ל-100 מעלות, לוחצים לחיצה קצרה על לחצן ה- ”START”, להמשך פעולה, סוגרים את המכסה ומבשלים עד לסיום התוכנית.
 מומלץ לבדוק במהלך הבישול שיש מספיק נוזלים.
להגשה פורסים את הצלי לפרוסות, יוצקים עליו את הרוטב ומגישים. 

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*