חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 פשטידת כרובית וירקות

מתכון מס' 7 מסדרת המתכונים המיוחדת שלנו עם מכשיר המולטי-קוקר של איזי קוק.

מרכיבים:

1 כוס כרובית מפורקת לאשכולות
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
2 גזרים בינוניים חתוכים לפרוסות עבות
2 כפות שמן לשימון קערת המולטי-קוקר
1/2 בצל יבש חתוך דק
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
תערובת ביצים ותיבול עם:
3 ביצים + 2 כפות קמח תופח
+ 1/2 כפית מלח + 1/4 כפית פלפל שחור
+ 1 כף רוטב טריאקי + 1 כף סוכר מעורבבים יחד בקערה קטנה נפרדת.

ההכנה:

1. חולטים ביחד במים חמים את תפוחי האדמה, הגזר והכרובית עד לריכוך.
מוציאים, מצננים ומסננים טוב מנוזלים.

2. את תפוחי האדמה, הגזר והכרובית החלוטים מועכים במזלג מעיכה קלה ומעברים לקערת ערבוב ומערבבים ביחד.

3. מוסיפים לאותה קערה את הבצל, והפטרוזיליה ומערבבים ביחד, מוסיפים את תערובת הביצים והתיבול ומערבבים טוב ביחד לאחידות טועמים טיפה ומתקנים תיבול.

4. מברישים עם מברשת את קערת המכשיר עם 2 כפות שמן את קערת המולטי-קוקר.

5. מכניסים את תערובת הפשטידה לקערה הפנימית, ובעזרת גב של כף משטחים את התערובת ומיישרים את התערובת לגובה ופריסה אחידה בקערת הפנימית.

6. בוחרים את תוכנית ה-Bake ומכוונים למשך זמן של 50 דקות, לוחצים על לחצן ה-Start לחיצה ארוכה וסוגרים את מכסה המולטי-קוקר.

7. אחרי 50 דקות הסתיימה התוכנית והפשטידה שלנו מוכנה. פותחים את מכסה הסיר בזהירות.

8. מוציאים את הפשטידה בזהירות על צלחת הגשה, פורסים ומגישים באהבה ובכיף.

9.מגישים באהבה ובכיף.

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*