חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 פרחי בצק

פרחי בצק מאודים מקמח רב דגנים במילוי בשר על מצע פטריות ובצלים.
הכנה במכשיר המולטי קוקר של איזי קוק.
מרכיבים לפרחי הבצק:
  • כוס חד פעמית קמח רב דגנים מלאה עד הסוף
  • קורט מלח, כף שמן
  • 1/2 כוס מקצת פחות מים רותחים
  • לערבב עד ליצירת בצק נעים ולא דביק
  • אם צריך להוסיף קמח אז להוסיף ולעבד
  • לפזר מעט קמח על משטח נקי ולרדד לעלה דק.
  • לקרוץ עיגולים ולמלא במלית שאוהבים .
  • אני מילאתי בבשר טחון שטיגנתי עם בצל מטוגן , כורכום, מלח, שמן, פלפל שחור מקאלף. 
  • מקפלים ומהדקים ואז מצמידים קצוות, יש תמונות שלבים בסירטון בלינק שלמטה בפייסבוק.
  • תוכנית אידוי.
  • למלא כ3 כוסות מים רותחים בקערה הפנימית, בוחרים תכנית אידוי, שמים את פרחי הבצק על כלי האידוי מניחים את כלי האידוי בפנים בוחרים תוכנית אידוי למשך 15 דקות וזה מוכן. 
  • הכנת מצע של פטריות ובצלים שהוקפצו.
  • תוכנית טיגון.
טיגנתי 2 בצלים חתוכים קוביות עד להזהבה בטמפ' של 160מעלות ואז הוספתי פטריות טריות פרוסות , טיגנתי מספר דקות ותיבלתי במלח ופלפל מקאלף. ואז הנחתי מעל את הפרחים. פיזרתי גבעול בצל ירוק קצוץ והגשתי.
הילדים התענגו ❤

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*