חפש
 
 

 

 פרוסות צלי לצד תפוא חצויי, גזר וירקות נוספים

פרוסות צלי לצד תפוא חצויי, גזר, שני סוגי פטריות, אפונים ירוקים ובצל

אגדהההה!!!!

 

מרכיבים:

  • צלי בשר שבוחרים ואוהבים(מספר 5,6 או 8,שריר)
  • כ-8-10 פטריות טריות פרוסות (חומות, לבנות)
  • גזר חתוך לפרוסות
  • 2 בצלים חתוכים ל4
  • 2 שיני שום שלמות 
  • חתיכת פלפל אדום וצהוב חתוכות קוביות
  • גבעול כרפס קצוץ
  • חתיכת כרישה פרוסה
  • חתיכת שורש סלרי חתוך קוביות
  • 2-3 תפוא עם קליפה חצויים 
  • 3/4 כוס אפונים ירוקים( משדרג)
  • 3 כפות גדושות שבבי בצל מטוגן
  • תבלינים; מלח פלפל מקאלף מעט אבקת מרק( לא חייב) פיטרוזיליה יבשה , שמן , מים רותחים, 
  • כף קמח תפוא להסמכה( אם רוצים)

 

אופן הכנה:

  • לתבל את נתח הצלי בפלפל מקאלף ומלח.
  • לצרוב אותו באיזי קוק 160 מעלות עם 3-4 כפות שמן עד להשחמה מכל הכיוונים כ15 דקות.
  • להוריד ל130 מעלות.
  • להוסיף מים רותחים וירקות ותבלינים.
  • לבשל עד לרתיחה.
  • להנמיך ל110-120 מעלות.
  • ולבשל כשעתיים וחצי או עד לריכוך.
  • מי שרוצה להסמיך את הרוטב:
  • לערבב חצי כס מים עם כף קמח תפו״א ולהוסיף לתבשיל.
  • לפרוס את הצלי ולהגיש. 
  • ככ טעים ומפנק

 

בתאבון!

 

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*