חפש
 
 

 

 פסטרמה

אחרי שתכינו את הפסטרמה הזאת לא תיקנו יותר תעשייתי באחריות!!

אופן הכנת המישרה:
להשרות  נתח חזה הודו במים (עד כדי כיסוי) כף דבש כמה שיניי שום קצוצות 3 עליי דפנה פלפל אנגלי כף מלח גס ופפריקה חריפה בכלי מכוסה במקרר..

אופן הכנת המרינדה:
אחרי 24 שעות לערבב 3 כפות סירופ מייפל 3 כפות רוטב סויה 3 כפות צ'ילי מתוק כף טריאקי כף גדושה דבש הדרים (כל דבש יעשה את העבודה ההדרים רק משדרג) פפריקה חריפה וכמה שומים מההשריה.. להערבב הכל ולמרוח את הנתח בתערובת לשים באיזי קוק כולל מה שנישאר לנו מהמרינדה ללחוץ על תוכנית Bake ל40 דקות (להפוך את הנתח אחרי 20 דקות)

**לי היה נתח גדול אבל למי שיש קטן יותר אז 30 דקות מספיק
ויוצאת לכם פסטרמה אליפותתתת


למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*