חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 פסטה עם פטריות


מרכיבים:
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 שן שום קצוץ 
  • כף שמן
  • 2 כפות רסק
  • כפית פפריקה מתוקה 
  • מעט פלפל שחור 
  • חצי כפית כמון 
  • מלח לפי הצורך 
  • פטריות משימורים קצוץ 
  • כל סוג פסטה

אופן ההכנה:
שני שלבים (ניתן לתכנת מראש את שני השלבים).
שלב 1-תוכנית ידננית ״PRO״ ולכוון ל160 מעלות למשך 5 דקות.
שלב 2- תוכנית ידנית ״PRO״ ולכוון ל 130 מעלות למשך 20 דקות.
להכניס לסיר את כף השמן הבצל והשום לסגור 5 דקות (אפשר לפתוח ולערבב מידי פעם). 
בסיום התוכנית הראשונה להוסיף את שאר המצרכים כולל הפסטה לערבב היטב להוסיף מים קצת מעל הפסטה לסגור את המיכסה.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*