מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 פסטה עם בשר טחון

מצרכים:
  • 500 גרם בשר טחון
  • 250 גרם פסטה פטוצ'יני
  • רסק עגבניות
  • 1.5 ליטר מים (בשביל הפסטה)
  • 200 מ"ל מים (בשביל הבשר הטחון)
  • 30 מ"ל שמן צמחי
  • 2 גבעולי טימין קצוץ
  • מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
  • שופכים לקערה את השמן, מוסיפים בשר, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Fry ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 5 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • פותחים את המכסה ומוסיפים מים, רסק עגבניות וטימין.
  • מערבבים וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Stew ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים לשעתיים בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • מעבירים לכלי נפרד את הבשר הטחון. שופכים לקערה מים ומוסיפים מלח וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Pasta ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 8 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. ברגע שנשמע הצליל מוסיפים את הפסטה, סוגרים את המכסה ולוחצים שוב ' Start ' . מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • מסננים את הפסטה ומערבבים אותה יחד עם הבשר הטחון ומגישים.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי