מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 פנקוטה שוקולד

מצרכים:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם סוכר
  • 12 גרם ג'לטין
  • 1 גרם וניל
  • 400 מ"ל שמנת מתוקה
  • 120 מ"ל חלב 3%
אופן ההכנה:
  • מגרדים את השוקולד במגררת בחורים הגדולים.
  • מכניסים את הג'לטין למים קרים לדקה וסוחטים להוצאת הנוזלים העודפים.
  • שמים בקערה את השוקולד ומוסיפים שמנת, סוכר, חלב ווניל.
  • מערבבים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 10 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ‘ .'HR מכוונים ל º100 בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' 'Start עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום תוכנית פותחים את המכסה, מקציפים את התערובת, מוסיפים ג'לטין ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על
  • לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.שופכים את התערובת
  • לכוסות הגשה ומעבירים למקרר ל 3-4 שעות.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי