חפש
 
 

 

 פלפל ממולא בבשר ואורז


זמן הכנה: 30 ד'
זמן בישול: שעה וחצי 8 מנות

מרכיבים:
למלית:
  • חצי קילו בשר טחון
  • בצל אחד מגורר
  • 3 שיני שום כתושות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • כף אריסה (לא חובה אבל נותן טעם חריף משגע להכל)
  • כוס אורז
  • כפית כמון
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כף פפריקה מתוקה
  • חצי כפית תבלין לקציצות
  • 3 כפות פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
  • לרוטב:
  • 4 עגבניות מרוסקות
  • כף רסק עגבניות
  • כף פפריקה
  • 6 שיני שום פרוסות
  • חצי כפית כמון
  • מעט מים
  • מעט שמן
  • מלח ופלפל
  • קמצוץ סוכר
  • פלפלים וצבעוניים וגדולים

אופן הכנה:
לוחצים על תכנית ה"pro" ומכוונים ל-160 מעלות לשעה וחצי. שמים בסיר את כל חומרי הרוטב, סוגרים את המכסה ומבשלים 10 ד'. חותכים "מכסה" לכל פלפל ומוציאים את הגרעינים והליבה, שוטפים היטב. מערבבים את כל חומרי המלית ודוחסים אותה לתוך הפלפלים עד לחצי מגובה הפלפל. מכניסים לתוך הסיר ומוסיפים מים עד שהרוטב יגיע לחצי מגובה הירקות. מנמיכים את החום ל-100 מעלות, מכסים ומבשלים עד שהאורז תופח ומציץ מתוך הפלפלים.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*