חפש
 
 

 

 פלוב בוכרי

מרכיבים:
800 גרם צלעות כבש עם שומן
8 גזר בינוני מקולף וחתוך לרצועות דקות. (ג'וליינים)
כוס וחצי אורז פרסי
4 בצלים בינוניים לרצועות
1 ראש שום מפורק וקצוץ,
כפית פלפל שחור גרוס
כף כמון
כף כוסברה טחונה
קורט צ'ילי טחון או גרוס
4 כפות שמן זית + 2 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה:
לבישול ישנם 2 תוכניות

תוכנית ראשונה 1: לבחור תוכנית ידנית (PRO) לכוון ל 160 מעלות לטגן את הצלעות ולהפוך מידי פעם
לאחר 5 דקות להכניס תבלינים, שום, גזר ובצל,  ואז לסגור מכסה ולתת להתאדות בתוך עצמו
כל 10 דקות לפתוח מכסה לערבב ולסגור שוב עד שהירקות הצטמצמו לחצי גובה
להכניס את האורז ולמלא מהקומקום מים רותחים עג לשתי ס"מ מעל התבשיל,
לכוון את הטמפרטורה בפרו ל130 מעלות ל50 דקות, בתום הבישול הסיר כמו מיקרוגל ואוטומט נכנס למצב של שמירת חום, לתת לנוח במצב הזה עוד 10 דקות ומוכן, פלוב מהאגדות.

בתאבון!
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
לפרטים ושאלות 6182*
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*