חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 פילה מדומה עם ירקות שורש תפוא פטריות וגזרים

מרכיבים:
  • נתח פילה מדומה (מס 6)
  • תיבול לנתח: במלח ופלפל מקאלף
  • 1-2 גזר פרוס
  • שן שום
  • 6 תפו״א בינוניים
  • ירקות שורש(חתיכת ראש כרפס וראש פיטרוליה חתוכות  קוביות )
  • 3 בצלים חתוכים ל 4
  • תיבול למנה: מלח מעט אבקת מרק(לא חיב), פלפל מקאלף , כפית פפריקה כפית שטוחה כורכום  פיטרוזיליה יבשה
  • מעט סילאן
  • 5-8 פיטריות טריות חתוכות

הוראות הכנה:
  • לתבל את הפילה עם התיבול שלו.
  • לשים 3-4 כפות שמן.
  • לכוון ל 160, מעלות לצרוב את הנתח היטב מכל הצדדים, כ15 דקות.
  • להוסיף 3 כוסות מים רותחים.
  • להוסיף:
  • גזר פרוס
  • שן שום
  • תפו״א
  • ירקות שורש
  • בצלים
  • להוסיף את התיבול למנה.
  • לזלף מעל מעט סילאן.
  • לכוון 120 מעלות ולבשל כשעתייםאם צריך להוסיף מים אז  תמיד אפשר להוסיף.
  • להוסיף את הפטריות החתוכות 20 דקות לפני סיום התוכנית.
  • לפרוס את הנתח לפרוסות ולהגיש
מנה עולמית😋

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
לפרטים ושאלות 6182*



 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*