פילה מדומה עם ירקות שורש תפוא פטריות וגזרים
|
מרכיבים:
- נתח פילה מדומה (מס 6)
- תיבול לנתח: במלח ופלפל מקאלף
- 1-2 גזר פרוס
- שן שום
- 6 תפו״א בינוניים
- ירקות שורש(חתיכת ראש כרפס וראש פיטרוליה חתוכות קוביות )
- 3 בצלים חתוכים ל 4
- תיבול למנה: מלח מעט אבקת מרק(לא חיב), פלפל מקאלף , כפית פפריקה כפית שטוחה כורכום פיטרוזיליה יבשה
- מעט סילאן
- 5-8 פיטריות טריות חתוכות
הוראות הכנה:
- לתבל את הפילה עם התיבול שלו.
- לשים 3-4 כפות שמן.
- לכוון ל 160, מעלות לצרוב את הנתח היטב מכל הצדדים, כ15 דקות.
- להוסיף 3 כוסות מים רותחים.
- להוסיף:
- גזר פרוס
- שן שום
- תפו״א
- ירקות שורש
- בצלים
- להוסיף את התיבול למנה.
- לזלף מעל מעט סילאן.
- לכוון 120 מעלות ולבשל כשעתייםאם צריך להוסיף מים אז תמיד אפשר להוסיף.
- להוסיף את הפטריות החתוכות 20 דקות לפני סיום התוכנית.
- לפרוס את הנתח לפרוסות ולהגיש
מנה עולמית😋
בתאבון!
למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
לפרטים ושאלות 6182*
|
|
|
|
|