חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 פילה דג סלמון עם ירקות מאודים

מרכיבים:

  • 250 גרם פילה סלמון
  • 60 גרם ברוקולי
  • 60 גרם כרובית
  •  60 גרם קישואים
  • 20 מ"ל שמן זית
  • 10 מ"ל חומץ בלסמי
  • 400 מ"ל מים
  • מלח ופלפל שחור

 

אופן ההכנה:

  • מניחים בכלי את הסלמון ומוזגים מעל לפי הסדר חומץ בלסמי, מלח, פלפל שחור
  • ושמן זית. משאירים במרינדה כ 15 דקות.
  • חותכים גס את הקישואים ומפרקים את הברוקולי והכרובית לפרחים.
  • שופכים לקערה מים, מניחים בכלי האידוי את הדג והירקות.
  • ״ומכוונים ל 8 דקות.STEAMבוחרים בתוכנית אידוי ״
  • מכבים מצב שמירת חום, הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית, ע״י לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

 

 

בתאבון!

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*