מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 פילאף אורז עם בשר בקר (כתף)

מצרכים:
  • 500 גרם בשר בקר (כתף)
  • 500 גרם אורז
  • 200 גרם גזרים
  • 200 גרם בצלים
  • 150 עגבניות
  • 15 גרם שום
  • 70 מ"ל שמן צמחי
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • חצי צרור כוסברה קצוצה
  • חצי כפית קארי
  • 700 מ"ל מים
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חותכים את הבשר לקוביות בגודל 2 ס"מ ואת העגבניות לקוביות קטנות יותר.
  • שוטפים את האורז מתחת למים זורמים עד שהמים צלולים.
  • מגרדים את הגזר בפומפיה, קוצצים את הבצל ומקלפים את שיני השום.
  • מניחים בתוך הקערה בשר, גזרים, בצלים, עגבניות, שמן, פטרוזיליה, כוסברה, קארי מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב ומכסים את הבשר עם אורז כך שתהיה שכבה אחידה.
  • מוסיפים את שיני השום והמים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Pilaf ' בעזרת לחצן ה-' .'Menu מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית. מערבבים היטב לפני ההגשה.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי