חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 פול מצרי ותוספות

אם כבר מכינים פול מצרי וביצים קשות
אז כבר הוספתי גם שקית קוקי לחמין בספונטני.
2 ארוחות בסיר אחד.


מרכיבים לפול מצרי:
  • 1/2 קג פול מצרי לברור היטב  ולהשרות לילה שלם במים
  • ביצים קשות
  • תיבול לפול המצרי:
  • לפי טעם אישי אבל אצלי הילדים אוהבים:
  • את הפולים שלמים עם לימון כמון מלח מעט סוכר ומעט שמן זית

מרכיבים לחמין:
  • קוביות בשר מבושל
  • 1/2 כוס גרגירי חומוס שהושרו
  • כוס חיטה
  • 2 תפו״א חתוכים
  • בצל חתוך
  • שן שום

תיבול לחמין:
מלח, פפריקה, כמון, פלפל מקאלף, מעט אבקת מרק, פיטרוזיליה יבשה, מעט  סילאן, מעט שמן, כוס ורבע מים

הוראות הכנה לפול:
  • למלא מים באיזי קוק שיכסה ויותר את הפולים.
  • לשים ביצים קשות שבושלו במים רותחים עשר דקות (בשקית קוקי).
  • להניח על הפול.

הכנה בשני שלבים (ניתן לכוון מראש את שני השלבים).

שלב 1:

לכוון 105 מעלות למשך שעתיים.

שלב 2:
לכוון 95-90 מעלות 5-6שעות ואז תכנית פלטה (עובר למצב זה באופן אוטומטי בסיום התוכנית).
תמיד אפשר להוסיף מים אם צריך.
אפשר לשחק עם המעלות לפי החלטה אישית לזמני בישול.

טיפ:
אפשר לקשט את החומוס מעל בכמה גרגירים.
מנה עולמית
😋

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*