חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 עלי גפן ממולאים


מרכיבים:
  • כוס אורז שטוף היטב
  • עגבניה אחת קצוצה דק
  • חופן פטרוזיליה קצוצה דק
  • חופן נענע קצוצה דק
  • תיבול
  • מלח פלפל שחור רבע כפית מלח לימון 
  • מערבבים הכל 
  • שמים קצת מהתערובת על הצד המחוספס של העלה ומגלגלים דק

אופן הכנה:
  • מסדרים בתוך הסיר עגבניה פרוסה בתחתית ומעל את עלי הגפן בממולאים 
  • מתבלים
  • מלח פלפל שחור 
  • חצי כפית מלח לימון
  • כפית פפריקה מתוקה
  • ומפזרים נענע מעל הכל 
  • שמים מים חמים עד קצה הגובה של עלי הגפן לא יותר (כדי למנוע מהם לצוף ולהתפרק)
  • מכוונים את האיזיקוק לpro  על 160 מעלות ל40 דקות לאחר 20 דקות בערך פותחים ומוסיפים עוד מים עד לקצה גובה עלי הגפן.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*