מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 עוגת תפוחים

מצרכים:
  • 180 גרם קמח חיטה
  • 300 גרם תפוחים
  • 250 גרם ( 5) ביצים
  • 200 גרם סוכר
  • 10 גרם חמאה
  • 10 גרם אבקת אפיה
  • 2 גרם קינמון
אופן הכנה:
  • מקלפים את התפוחים, מרוקנים את הגרעינים וחותכים אותם לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  • בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף.
  • בזמן שממשיכים להקציף מוסיפים קמח, אבקת אפיה וקינמון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. משמנים את הקערה עם החמאה ומניחים כמות קטנה של בצק בתחתית של הקערה.
  • מוסיפים את התפוחים ומכסים עם יתר הבצק.
  • סוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 50 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי