חפש
 
 

 

 עוגת תפוא במילוי בשר טחון, ירקות ורצועות חזה עוף

מרכיבים:
  • 6-7 תפוא פרוסים פרוסות כמו בתמונה
  • לתבל בשמן כורכום מלח מעט פלפל מקאלף מעט פיטרוזיליה יבשה מעט אבקת שום ואבקת בצל( ניתן להשיג מחנויות תבלינים) 1/3 כפית אבקת מרק
  • לערבב היטב

למלית:
  • בשר טחון
  • גפרורי גזר
  • 4 כפות שבבי בצל מטוגן
  • חזה עוף חתוך רצועות
  • 6-8 פטריות גדולות חתוכות
  • יש תמונות להכל
  • תבלינים:
  • מלח פלפל מקאלף שמן פפריקה כורכום פיטרוזיליה יבשה

לתפו״א:
  • לתבל את תפו״א ולערבב היטב

למלית:
  • לטגן בשר טחון 150 מעלות באיזי קוק עם 2-3 כפות שמן
  • להוסיף רצועות עוף גזרים שבבי בצל ופטריות ולערבב ולבשל כ8 דקות תוך כדי ערבוב.   עד שמבושל.
  • להעביר לקערה.
  • לשטוף את הסיר.
  • לרפד בנייר אפיה.

להרכבת העוגה:
  • לסדר פרוסות תפוא מסביב לסיר כמו בתמונה.
  • כולל דפנות גבוהות.
  • למלא במלית הבשר והירקות ולהדק היטב.
  • לסדר פרוסות תפוא מעל ולסגור כעוגה.
  • לבשל באיזי קוק 130 מעלות 1/2 שעה.
  • להעלות ל140 מעלות ל25 דקות.
  • להפוך על צלחת הגשה ולפרוס.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*